Followers

Thursday, February 9, 2012

aku dengan kerja baru(",)

salam.. lame sangat dah x tulis kat blog ni.. hehehhe.. last entry bulan 5 aritu... mase tu still wt master. alhamdulillah sekarang dah berkerjaya(",)

alhamdulillah master den nak tunggu present je. tapi sampai skrg masih lm tau bile nak present n sape panelnye.. so tunggu je la. janji den punye draft thesis dah anto. n xde lagi masalah len. cume aritu je la ade masalah skit ngan nama panel internal, kne anto lain sbb fakulti xterima, tetibe tau lecturer tu bakal berpindah ke tempat len.. so, redha je la ngan kelambatan nie...

lepas abis anto thesis master, mase tu betul2 baru pas raya. so, mase tu gak den benti keje lame ngan supervisor master. 2 bulan den menganggur. tapi xdela ddk busan gitu je... alhamdulillah, ade beberapa keje gak la den wt untuk survive hidup. "bile kite tolong orang, orang plak akan tolong kite" so, alhamdulillah beberapa job tangkap gmbar kawin n tunang plus berniaga kat perta konvo utm dapat la den survive dgn jayanye(",)

so, skrg den dah keje katcompany multinational Pharm Eng Technology. syarikat yang menawarkan services validation pada kilang pharmaceutical. den keje as "Validation Engineer" kire mcm QA la gak keje nie.. cume den jadi consultant pada kilang tu.. so, skrg jadi validation consultant kat kilang Ciba Vision Johor kat PTP.. alhamdulillah, keje ok, bos2 pun ok.

n paling penting den still leh ade mase nak bersukan n beriadah(",).. xsampai 2 bulan keje, den dah panjat gunung nuang ngan budak2 kilang, main futsal, badminton n pingpong(",).. still leh aktif even x tiap2 ari(",).. kalo keje kat KL, payah ler nak dapat slalu(",)

so, as conclusion, den ske keje kat sni, n tiap2 perayaan kilang nie sambut. yang den sempat, depavali, krismas n CNY. hehehe.. leh snap2 gambar event gak(",).. hehehe... kali nie maleh nak upload gmbr sbb gmbr event sume ade kat server kilang.. xbawak balik pun.. hhehe(",) nanti den sambung lagi cite(",).. wassalam... adios(",)

5 comments:

  1. Replies
    1. =) tahniah wahai lelaki bekerjaya...susah kan carik duit?ahahaha...habiskan duit memang senang..!!!

      Delete
  2. tau xpe(",).. tapi alhamdulillah, rezeki datang.. kite terime je(",)

    ReplyDelete
  3. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...